keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lego 8008 Star Wars stormtrooper

Välillä kirpputoreiltä löytää kokonaisia Lego- sarjoja. Puolisoni löysi tässä keväällä laatikkoa vajaan Legon 8008 Star Wars stormtrooper -soturin.

En ole Star Wars asiantuntija joten vertailun elokuvan versioon jätän tekemättä. Sarja on julkaistu vuonna 2001 ja se sisältää 360 osaa. Osalista löytyy mm. täältä http://peeron.com/inv/sets/8008-1

Sarjasta lisätietoa löytyy myös Bricksetistä 

Miinuspuolena sarjan hahmon jalat eivät taivu mistään nivelestä joten se on aika tönkkö esitys. Vasemmassa kädessä on ranne-, kyynär- ja olkapäänivel jotka toimivat melko oikeanoloisesti. Oikea käsi liikkuu vain kiertymällä olkapäästä ainoastaan eteen ja taakse. Kummatkin kädet ovat kiinni toisissaan eli ne liikkuvat yhtäaikaa, mutta vasenta kättä voi kääntää eri asentoon olkapäänivelen avulla. Oikeassa kädessä on eräänlainen kumipäisiä ammuksia ampuva jousitoiminen ase. Laukaisin on tuotu olkapään korkeudelle taipuisalla kaapelilla.

Malli valmiina


From Lego
Sarjan kakkosvaihtoehtona on jonkinlainen avaruusaluksen tapainen jossa on ase kääntyvässä "tornissa".


From Lego


Sarjassa on mukavasti valkoisia tekniikkaosia. Katsotaan saisiko niistä jonkinlaista auton koristusta johonkin maastoautoviritykseen jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti