perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lontoon Lego kauppa

Lontoon Westfieldin -ostoskeskuksen Lego-kauppa on melko iso. Ainakin valikoimaltaan. Siellä on paljon "hard find" -sarjoja, tosin itselleni ne nyt on vaan tyyppiä kiva nähdä, kun hintaa niissä tuppaa olemaan eikä niitä nyt ihan pieneen matkalaukkuun saa pakattuakaan.

Joissakin Star Wars -sarjoissa oli merkintä "digital box". Kun merkinnällä varustettua laatikkoa näytti kameralle, laatikosta ikäänkuin nousi sen sisältämä alus lentämään kuvaan. Mielenkiintoinen efekti.


From Lego kauppaLiikkeen näyteikkunan vitriinissä oli hulppean kokoinen Star Destroyer alus.


From Lego kauppaLiikkeestä tarttui mukaan nopeussäädöllä varustettu junan kauko-ohjain. Nyt onnistuu sitten moottorien nopeudensäätö muutekin kuin kuin akussa olevalla säädöllä.

Huomaa ko. kauko-ohjain on vielä hyllyssä. Löydätkö sen kuvasta?


From Lego kauppa


Ja Hard to find sekä Arkkitehtuurisarjoja + muutama tavallisempi.


From Lego kauppaKaupan takaseinällä on Pick a brick seinä jossa on lähinnä erivärisiä peruspalikoita. Seinä on huomattavasti parempi valikoimaltaan kuin vastaava Windsorin Legolandin kaupassa oleva (Legolandissa on vain noin 10 erilaista palikkaa valikoimassa, Westfieldin Lego kaupassa on useita kymmeniä).

Kummassakin paikassa on mahdollisuus koota itse figuureja osista, tässä taas Legolandin valikoima näytti paremmalta. Niitä myydään kolmen kappaleen nipuissa, Legolandissa taisi olla joku tarjous jos osti isomman erän, muistaakseni 15 figuuria, mutta kalliilta ne silti vaikuttivat.

Liikkeen tarkka osoite ja aukioloajat löytyvät tältä sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti