keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

42037 Lego-formulamaasturi

Palasin Susanna Juseliuksen kanssa Lappeenrannasta 28.6.2015 ja ajoimme Lahden Renkomäen kautta. Poikkesimme Kärkkäisellä ja Lego-hyllystä tarttui mukaan tuo Legon suhteellisen tuore vihreävanteinen kilpuri http://www.lego.com/fi-fi/technic/products/42037-formula-off-roader Olin päättänyt että hankin auton jos saan sen alle 50 euron hintaan ja tämä toteutui.

Susanna vinoili hyväntahtoisesti kun olimme tulleet kassan ohi että "poika sai lelun" :) Jossain toisessa yhteydessä ja toisen henkilön sanomana ja toisella äänensävyllä kommentti olisi voinut tuntua pahalta mutta ei nyt. Mutta tottahan se on että "poika sai lelun". Me aikuiset monesti selitämme leikkimisemme harrastukseksi kun emme ilkeä tunnustaa tosiasiaa että leikimme. Elämä olisi aika tylsää jos ei saisi koskaan leikkiä.

Päätin rakentaa auton tänään. Kokoamiseen meni aikaa arviolta 2-3 tuntia. Ihan kiva välipala-auto kun ei ollut ihan koko pöytä täynnä osia, niinkuin on jos rakentaa jotain isompaa Lego-sarjaa. Mukavana lisänä sarjassa on että mukana tulee molempien vaihtoehtoisten mallien ohjeet paperisena. Isommissa sarjoissa vaihtoehtoisen mallin rakennusohjeet on monesti pelkästään netissä pdf-muodossa ladattavissa Legon sivuilta.

Laatikon etupuoli.

Laatikon takapuoli.

Laatikon sisältö.

Osat lukuunottamatta renkaita.

Etuakseli ja jousitus.

Moottori lisätty etuakseliin.

Taka-akseli.

Auto alkaa jo hahmottua.

Valmis auto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti