perjantai 1. tammikuuta 2016

42043 MERCEDES-BENZ AROCS 3245

Ostin siis otsikossa mainitun Lego-kuorma-auton kuitenkin syksyllä. Elokuussa vielä arvelin että en osta sitä koska se on niin kallis. Legon ohjehinta autolle on 230 e. Nyt syksyllä satuin sitten Toyrus:lle http://www.toysrus.fi Vantaan myymälään kun siellä oli ystänäni Lego-taiteilija Ismo Aavaharju pyörittamässä pienimuotoista Lego -tapahtumaa rakentelupisteen muodossa. Ja siellä oli sitten tuo kuormuri myynnissä hintaan 170 euroa. Ensin vähän jaarittelin sen kanssa että jos se on vielä kolmelta hyllyssä niin ostan sen. No, kävimme siinä syömässä 13-14 maissa (Ismo söi ja minä join kahvit kun olin jo syönyt lähtiessä). No, sitten totesin että ehkä minä nyt ostan sen kuormurin jos se on vielä siellä. No, sattuipa sitten niin että jonossa pari pykälää edellä oleva pyöritteli pakettia siinä ja toista Lego-sarjaa ja onnekseni tyyppi jätti sen kuormurin ostamatta, joten sain sen sitten ostetuksi.  Vähältä siis piti etten olisikaan saanut sarjaa ostettua sillä kertaa. Myöhemmin vielä kävi muitakin kuikuilemassa sen kuormurin perään.

Osia sarjassa on kunnioitettavat 2793 kpl. Taitaa olla toistaiseksi suurin Technic -sarja mitä on kaupassa saatavilla ollut. Lisätietoja Legon kauppasivulla http://shop.lego.com/en-FI/Mercedes-Benz-Arocs-3245-42043?fromListing=listing

Legon sivulla on myös kiva esittelyvideo autosta http://www.lego.com/fi-fi/technic/products/42043-mercedes-benz-arocs

Aloitimme rakentaa autoa tyttöjen kanssa. Sen jälkeen minulla taisi mennä noin kuukausi kalenteriaikaa että sain rakennettu auton valmiiksi.

Tukijalat ja kippi sekä kauhan kääntö tapahtuu ratasvälityksellä ja kauhan muu liikuttaminen ilmanpaineella. Paine tuotetaan pumpulla jota moottori pyörittää.

Tytöt tutkii ohjetta ja osia.

EtuakselistoOhjaamo alkutekijöissään.

Lava puuttuu vielä.

Valmis auto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti